1 av 2 möjliga!

Nu har jag gått min första vecka på intensivkursen för körkort!!!!
Undrar emellanåt hur fan jag som aldrig kört bil i hela mitt liv ska klara av att ta körkort på 2 ynka veckor!?!
Det har varit en jobbig vecka för mitt stackars huvud, för det är inte lite information som ska in på engång....
'
Som tur är så har jag ju underbara Charlotte med mig,utan henne hade jag aldrig vågat göra detta.
Men hon gör det mycket lättare att klara av det, bara att ha nån att prata och skratta med under dom långa dagarna är helt obetalbart!
Så jag ska försöka läsa lite i den roliga boken nu under helgen, och på måndag påbörjar jag min sista vecka.....
Ha en riktigt skön och avslappnad helg/ Johanna

Borde men orkar inte!

Ja jag vet att rubriken inte känns helt normal, men helt ärligt vem fan är helt normal egentligen??
Jag borde gå och lägga mig men jag orkar inte, jag ska upp tidigt imorgon och följa med min mamma till vårt torp.
Vi ska klippa gräset och höststäda lite istörsta allmänhet, min morbror kommer dit oxå och det är lite kul att få träffa honom då han bor i jönköping så det blir ju inte så ofta man ser honom.
Så jag och Loke packar lite lunch och tar med hunden till timmersdala så Pappa får sova ifred här hemma hela dan, han jobbar ju natt nu ett par veckor så det blir nog skönt för honom att få sova ostört för en gång skull =)
Tar nog med kameran imorgon och visar lite bilder från vår dag!
Ha det bra/ Johanna

Haha jag hittade en!

Satt och kollade runt på nätet hela förmiddagen igår och jag hittade tillslut et leksakskök som jag tyckte såg fint ut, det är från Obh Nordica och finns på onoff eller lekmer.se
Annars är ju jag en sån som tycker om originella presenter både att ge och få, du vet såna det ligger lite extra tanke bakom, som när min svåger fyllde 30 och han önskade sig en skottkärra EN SKOTTKÄRRA det är ju för fan inget man vill ge bort i 30års present! Så vi tog den där skottkärran och målade den vit med hammarlack sen skrev vi ut Leksands loggan på nätet och målade på den med blå hammarlack mitt i, Vi skrev oxå "Leksand så klart" på sidorna (hans favoritlag förövrigt)
Jag kan säga att den mottogs med glada miner så jag tycker att det är värt att lägga ner lite tid på en present!
Ha en skön fredag!

Godmorgon!

Idag gick jag och Loke upp halv9 och lät pappa stanna lite längre i sängen =) Han jobbar ju trots allt eftermiddag nu i 6 veckor så han är inte hemma förräns halv1 på natten!
Det börjar äntligen gå mot höst, och som den julgalning jag är så har jag redan börjat skriva julklappslista för att ha koll på vad jag ska köpa åt alla.
Letar faktiskt på nätet just nu efter ett kök åt lilleman men än har jag inte hittat ett sånt som jag vill ha, jag är ute efter ett i plast med både spis och diskbänk på nån som vet vart jag hitta ett sånt??
Har iallafall hittat glas, bestick och små talrikar på IKEA som han ska få.
Ha en bra dag/ Johanna

SAKNAR!

Åhhh satt just och tittade på Jennys Häst (www.swe-icehorses.se) och hund (www.kennelgetbusy.se) sidor och det är helt otroligt vad jag saknar den människan!
Jag lärde känna Jenny för ca 12 år sen då jag var tretton och hon behövde lite hjälp i stallet. Och som den hästtokiga tjej jag var så tackade man ju inte nej till att få vara i stallet! =)
Efter det rullade det bara på jag fick följa med på premieringar, tävlingar,Hästinköp och startandet av Vinningas eget ridlekis!
Åren rullade på i ungefär samma hjulspår och det var Jenny som gav mig min första alldeles egna hund, min högt älskade Saga.
Jag har fungerat som barnvakt, hästvakt, hundvakt, revisor, kattvakt, snickare, inredare, målare och mer och jag har nog aldrig lärt mig så mycket av bara en person, Jenny är nämligen en sådan person som besitter en mängd kunskap inom många områden.
Det är svårt att sammanfatta allt med ord men jag känner mig väldigt lyckligt lottad att efter 12 år få kalla Jenny min vän!
Oj vad djupt det blev nu =) men jag känner mig lite nostalgisk idag och saknar åren då jag fick jobba för och med Jenny Carlander! TACK.
Ha en fortsatt bra kväll!
Johanna

RSS 2.0