Bilbingo!

Har haft en VÄLDIGT hektisk helg, det har varit gokart tävling på motorstadion i helgen en riktigt stor sådan oxå. Och eftersom jag jobbar i restaurangtältet så har man ju fått slipa lite på sina engelskakunskaper för det var ryssar, danskar, norrmän, litauer, och fransmän som skulle ha mat, språkmässigt flöt det ändå på ganska bra tills man fick en kund som inte kunde ett ord engelska då blev det lite svettigt ett tag kan jag lova ;D
Sen lärde jag mig oxå att lök på hamburgare är ett big no no för finnar!! Varför undrar man ju då det är ju lixom ett måste på hamburgare??!!??
Så helgen har försvunnit förbi uatn att man hunnit blinka knappt =) Loke tillbringade sin lördag i sällskap med farmor och farfar på Kållandsö där det blev långpromenader och ugnsbakad falukorv så lilleman  var ju mer än nöjd!!!
Söndagen var han hos moster Jessica och kusin Alvin där han oxå lekte med några av barnen ur Hjortklanen innan jag hämtade alla 3 för en eftermiddag med snabba bilar?!? och fika på motorstadion =)
Igår tog jag med 3 av mina kusiner på bilbingon i vinninga medans min snälla lillebror satt barnvakt här hemma!!!
Vi vann dock inget men jäklar vad trevligt vi hade, vi passade på att göra detta medans Elin fortfarande är kvar i sverige för till helgen drar hon till varmare breddgrader och tillbringar sin sommar jobbandes bakom en bardisk =)
Så tack för en jättetrevlig kväll igår Anna, Emma Och Elin!

Oj,oj nu var det längesen!!!

Men sommaren har kommit och med den så har vi haft grillpremiär här hemma i det underbara vädret!!!
Fyllde ju 25 FÖRRA året och önskade mig då trallvirke!?! Fick mycket riktigt både trallvirke och skruv satte sedan min sambo på en 3 dagars byggcirkus under hans semester =D Fint blev det men ännu finare blev det i år när vi fick upp staketet och vindskyddsväggarna runt om!!!
Annars har allt gått sin gilla gång här, Loke har provat på att ha vattkoppor i 2 veckor och han tyckte väl att det kunde ha kvittat (inget han rekommenderar alltså) Hunden har blivit 1 år äldre och går nu på sitt tionde!!! och mer & mer pensionärsvarning blir det på henne för varje dag som går ;) Den grå jamen aka Jesse James har lärt sig att öppna ytterdörren och skrämmer slag på sin stackars mörkrädda matte varje kväll när han får för sig att gå ut! Och den svart jamen aka Skrotis är fortfarande inte smartare utan satt i 3 timmar ute i bersån igår kväll och retade upp skatorna som har bo där så det var ett jävla väsen.....
Så nu tror jag att jag sammanfattat allt som hänt under tiden jag varit frånvarande, ska försöka bättra mig på detta (inte för att jag har några läsare men man kan ju alltid få fantisera lite eller!?!)
Ha det!

RSS 2.0